Agenda


12,13 en 14 juni 2024

Grolse Wandel 3 Daagse nieuw leven ingeblazen

De Grolse Wandel 3 Daagse, voor ieder wat wils! Voor de allerjongsten tot de aller oudsten, voor groepen tot individueel lopen , van scholen tot sport groepen, van 3 tot zelfs 15 km!

Spoedig volgt de wijze van opgeven! 

Hopelijk word je enthousiast en zien we je op 12,13 en/of 14 juni! 

http://www.grolsewandel3daagse.nlDe triatlon

Na het succes van de eerste editie in 2023 gaan we op 15 september 2024 de tweede versie van de “eigen wijze” triatlon organiseren. Een triatlon waar iedereen aan mee kan doen in zijn eigen tempo. Een triatlon gericht op gezelligheid en op eigen wijze bewegen in en genieten van een mooie omgeving. Zo’n langzame triatlon, elders ook wel Slow Triatlon genoemd, wordt al vaker georganiseerd, maar nog niet in de Achterhoek.
Daar komt nu verandering in!

Wat maakt deze triatlon zo anders dan anders, zo eigen wijs? Om te beginnen gaat het er hier niet om om een snelle tijd neer te zetten. Geen wedstrijdelement en geen prijsuitreiking. Er is dan ook geen tijdwaarneming, en niemand die de afgelegde afstanden controleert.

Je mag in ieder tempo meedoen, of dat nu slenteren of hardlopen is, wielrennen of touren op je mtb, stadsfiets of op je “oude barrel” en alles er tussenin, wij vinden het goed. Als je sneller gaat heb je nog meer tijd in de pauze. 

Geen stress op de wisselplekken maar juist even extra tijd voor Achterhoekse gezelligheid. Er is entertainment en er zijn echte Achterhoekse versnaperingen. Onderweg kan men genieten van het Achterhoekse Landschap.

Home