Update herfstwandeltocht Groenlo 21 november

De herfstwandeltocht van Groenlo op 21 november 2021 gaat door met gepaste maatregelen

Het goede nieuws is dat ondanks de verscherpte maatregelen de herfstwandeltocht op 21 november in Groenlo door kan gaan. Aanmelding vooraf is niet verplicht. U kunt wel vooraf inschrijven tot zaterdag avond 22uur (zie verderop bericht voor verdere uitleg). Daarnaast is ten opzichte van andere jaren ter plekke ook betalen per pin mogelijk (contant is uiteraard ook geen probleem).

Aangezien wij van horeca gelegenheden gebruik maken, zijn wij genoodzaakt om wandelaars te vragen alleen deel te nemen met een geldig corona toegangsbewijs. Daarnaast vragen wij de deelnemers zelf verantwoordelijkheid te nemen en de corona regels in acht te nemen tijdens deze wandeltocht en bij de horecagelegenheden. Dus blijf thuis bij klachten, neem de 1,5meter afstand in acht en laat uw QR code checken bij de horeca voor toegang.

Met het inschrijven vooraf verwachten wij ’s morgens een wachtrij te kunnen voorkomen. Wilt u vooraf inschrijven kunt u alvast betalen via deze link. Zondagmorgen kunt u dan bij de aanmelding van de wandeltocht uw naam doorgeven en het aantal kilometers dat u wilt lopen. Vooraf inschrijven is mogelijk tot zaterdagavond 22 uur.

De weersvoorspellingen geven mooi wandelweer aan dus wij hopen op een goede opkomst en mooie, gezellige wandeldag. Vanaf 8:00uur kunt u starten bij café Grolzicht.

Please follow and like us:

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

 1. Hallo,

  Super leuk!
  Mag mijn hond mee met de 10 km tocht?

  Groetjes

  1. Goedenavond Nora,

   Leuk te lezen dat je zo enthousiast bent.
   De hond mag mee mits aangelijnd en bij horecagelegenheden kan hij niet naar binenen.
   Hopelijk tot zondag.
   Met vriendelijke groeten,
   Stichting Wandel en Beleef Groenlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *